Skip to main content

Iedereen die wel eens een kijkje neemt in onze teckelshop is deze foto wel eens tegengekomen.

Huisdier portret teckels

Want wat krijgen we hier enorm veel vragen over! Dit zijn mijn 2 teckels en door wie dit unieke huisdier portret is gemaakt, vertel ik je onderaan deze blog. Dus lees vooral even verder!

Maar eerst geef ik je 3 redenen waarom een teckel huisdier portret het perfecte cadeau is voor de echte teckel liefhebber!

1.     Teckel baasjes zijn er dol op!

Teckels zijn natuurlijk het ideale model voor zo’n leuk huisdier portret. Met hun lange oren, spitse snuitjes, nieuwsgierige oogjes en guitige koppies… Of ben ik nu te bevooroordeeld? Achja, menig teckel baasje of teckelvriend zal het met me eens zijn!

2.     Een lach gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een uniek teckel cadeau voor een teckel fan? Een hond portret is hét cadeau bij uitstek. En of je nu kiest voor een levensechte illustratie of zo’n grappig renaissance portret: een grote glimlach is gegarandeerd bij het uitpakken! Wist je trouwens dat je kunt kiezen voor allerlei thema’s? De koning, de admiraal, de prinses, de Engelse gangster, en dus voor een huisdier duo.

3.     Een herinnering voor het leven

Een teckel is niet zomaar een huisdier. Het is een maatje voor het leven. Een gevoel dat je met een huisdier portret perfect kunt vastleggen. Want zeg nu zelf: zo’n teckel portret is toch een herinnering voor het leven?

 

Huisdier portret door Lavistique

Zoals beloofd zou ik je verklappen door wie dat geweldig leuke portret van mijn teckels is gemaakt. Alle eer gaat naar Lavistique. Bij dit bedrijf kun je terecht voor zo’n origineel renaissance portret, maar ook voor levensechte illustraties van je viervoeter en zelfs voor legpuzzels.

Dus als jij op zoek bent naar unieke teckel cadeautjes: bekijk dan vooral even onze teckelshop of neem voor een huisdier portret een kijkje op https://lavistique.nl/.

Laat een reactie achter