Skip to main content

Een prachtig en vooral uniek stuk in je interieur: kristallen glazen met teckelprint. Deze luxe kristallen glazen zijn een must voor iedere teckel liefhebber of teckel baasje. Al het kristallen glaswerk is bovendien met de hand gegraveerd. Hoe je het glas ook draait: je ziet telkens een andere teckel!

IMG 2453 

Kristallen servies

Op zoek naar uniek kristallen servies? Voor de echte teckel liefhebbers hebben wij kristallen servies mét teckelprint. Prachtig om voor de sier weg te zetten in een servieskast, of natuurlijk om te gebruiken. Voor een etentje bij jou thuis bijvoorbeeld, of een sfeervolle borrel. Kleed je tafel extra aan met onze kristallen waxinelichthouder en vaas met teckelprint. Cheers!

 

Kristallen glazen met teckelprint

Drink je drankje in stijl met deze kristallen drinkglazen. De teckelprint is met de hand gegraveerd. Door de mix van doorzichtig glas en een matte bovenkant krijgt het glas een extra luxe uitstraling. Inhoud glas: 36 cl.

kristallen glazen met teckelprint kristallen glazen met teckelprint

€ 16,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in de webshop

 

Kristallen wijnglas met teckelprint

Een item dat niet mag ontbreken in het interieur van de echte teckel liefhebber: kristallen wijnglazen met een teckelprint. Ideaal om je welverdiende wijntje in stijl te drinken of voor een borrel in teckel thema! De kristallen wijnglazen zijn met de hand gegraveerd en daarmee uniek in Nederland. Inhoud wijnglas: 35 cl.

kristallen wijnglas met teckelprint kristallen wijnglas met teckelprint

€ 18,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in de webshop

Gin tonic glazen kristal (met teckelprint)!

Wist je dat je ook je favoriete cocktail kunt drinken uit een kristallen glas met teckelprint? Deze unieke kristallen gin tonic glazen zijn geweldig leuk in je servieskast of natuurlijk om cadeau te geven aan de echte liefhebber. Inhoud gin tonic glas: 70 cl.

Tip: deze kristallen gin tonic glazen zijn natuurlijk ook prima te gebruiken als wijnglas.

kristallen gin tonic glas met teckelprint IMG 2457

€ 22,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in de webshop

 

Kristal kandelaar

Een echte sfeermaker, deze kristallen kandelaar met teckelprint. Een kristallen waxinelichthouder van zowel doorzichtig als mat glas. De teckelprint is met de hand gegraveerd. Een item dat absoluut niet mag ontbreken in het interieur van teckelbaasjes. Leuk voor op bijvoorbeeld een kaarsenschaal (cadeautip!) of op de tuintafel in de zomer. Kaarsje aan, teckel op schoot: genieten maar!

IMG 2452 IMG 2451

€ 29,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in de webshop

 

Kristallen schaaltje met teckel

Bij een kristallen servies met teckels mag een kristallen schaaltje natuurlijk niet ontbreken. Handig voor een bakje fruit of yoghurt. Maar ook ideaal om nootjes te serveren op een borrelplank. Tip: geef dit kristallen schaaltje cadeau met kristallen wijn- of ginglazen aan een echte teckel liefhebber. Succes gegarandeerd! Het kristallen schaaltje is met de hand gegraveerd en daarmee 100% uniek.

IMG 2444 IMG 2445

€ 22,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in de webshop

 

Kristallen vaas met teckel

Dé eyecatcher in je interieur: een kristallen vaas met teckelprint. De vaas is met de hand gegraveerd en bestaat uit een mix van doorzichtig glas en mat glas. De teckels op het glas staan in verschillende poses. Zo is iedere kant van de vaas nét even anders. Leuke cadeautip: verras iemand met een mooie bos bloemen mét prachtige kristallen vaasje.

IMG 2436 IMG 2434

€ 29,95 (incl. btw)
Bekijk artikel in webshop

 

Teckel webshop

Alle deze prachtige kristallen glazen met teckelprint shop je veilig en snel online in onze webshop. Ook kun je bij ons terecht voor de leukste teckel accessoires en teckel cadeaus. En wat dacht je van de mooiste items voor je trouwe viervoeter?

Wij verzenden je pakket altijd binnen 24 uur. Zo heb je jouw artikel of cadeautje snel in huis!

Kristallen glazen met teckelprint

Teckelshop Wassenaar

Zin om lekker rond te komen neuzen en alle teckel spullen met eigen ogen te komen bekijken? Kom je teckel spulletjes shoppen in onze teckelwinkel in Wassenaar. Let op: wij werken alleen op afspraak!

Laat een reactie achter