Skip to main content

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte teckel liefhebber? Wat is er dan leuker dan diegene te verrassen met een teckel cadeautje! Teckel shop KaartjeFleur heeft een unieke winkel én webshop vol met de leukste teckel spullen. Jouw geschenk voor teckelbaasjes, teckelfans en teckelvrienden vind je hier!

Teckel cadeautjes voor ieder budget

Wij verkopen teckel cadeautjes voor ieder budget. Zo hebben wij leuke teckel wenskaarten voor slechts € 1.50 en de mooiste teckel geschenken al vanaf € 2.95. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Fantastisch dus om te geven; nóg leuker om te krijgen!

1. Teckel tapasplank

Een beetje teckel liefhebber borrelt natuurlijk met deze super originele tapasplank! De plank is groot genoeg om al je favoriete hapjes en snacks in stijl te nuttigen. Wees er snel bij want de plank is een echte bestseller! 100% uniek; naar eigen ontwerp.

Teckel tapasplank

€ 24.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/teckel-tapas-plank/

2. Teckel vaasjes

Teckel decoratie doet het altijd goed als cadeau! Wat dacht je van deze mooie teckel vaasjes? Een echte eyecatcher in het interieur! Mooi voor in de vensterbank, maar ook heel fraai op een schaal op tafel. Verkrijgbaar in verschillende designs.

Teckel vaasje

€ 16.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/teckelvaasje/

3. Teckel shabby doeken

Onze teckel shabby doeken zijn ideaal om het interieur een unieke touch te geven! Een shabby doek drapeer je bijvoorbeeld in een schaal of houten krat, over een badkamerladdertje of over een houten krukje. De KaartjeFleur teckel shabby doeken zijn een eigen ontwerp en daarmee een uniek cadeautje!

teckel shabby doeken

€ 9.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/shabbydoek/

4. Teckel keukenrolhouder

Het teckelproduct dat (wat ons betreft) in geen enkele keuken mag ontbreken! We krijgen alleen maar positieve reacties op deze originele keukenrolhouder. Wedden dat jouw cadeautje een gegarandeerd succes is!

teckel keukenrolhouder

€ 39.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/keukenrolhouder-teckel/

5. Teckel flesopener

Een mooi klein cadeautje voor een vriendelijke prijs: deze teckel opener! Handig natuurlijk om flesjes open te maken, maar misschien nog wel leuker als decoratie op je salontafel of in een decoratieschaal.

Teckel flesopener

€ 3.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/teckelopener-2/

6. Teckel gastendoekjes

De teckel gastendoekjes zijn een leuk detail in iedere badkamer! Ideaal om gasten of logees gastvrij te verwelkomen. Deze gastendoekjes kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld het gezicht of de handen te wassen, maar zijn natuurlijk ook leuk als decoratie.

teckel gastendoekjes

€ 3.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/gastendoekje-teckel/

7. Teckel wijnstopper

Een overheerlijke fles wijn ontkurkt? Een wijnstopper sluit de geopende fles weer 100% af. Zo smaakt je wijn ook de volgende dag nog lekker! En hoe gezellig is dit? Zo’n fles wijn op tafel met het teckelkopje erbovenop?

teckel wijnstopper

€ 15.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/wijnstopper-teckel/

8. Teckel handdoek / teckel theedoek (set van 2 stuks)

Hét teckel geschenk voor de kookliefhebber! Deze set bevat een handdoek en theedoek met teckelprint. Superleuk om cadeau te geven en hangt uniek in iedere keuken!

teckel handdoek

€ 15.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/handdoek-en-theedoek-set/

9. Teckel kalender

De teckel kalenders zijn ideaal als je op zoek bent naar een leuk én handig cadeau! Schrijf al je belangrijke afspraken, verjaardagen en data op deze kalender. De unieke tekeningen van teckels maken deze kalender bovendien een feestje om naar te kijken.

teckel kalender

€ 11.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/teckel-kalender-2022/

10. Blikken teckel

Uniek, grafisch en kunstzinnig. Zo kun je de blikken teckels het best omschrijven. Deze blikken beeldjes worden gemaakt van oud ijzer. Daardoor is geen enkele blikken teckel hetzelfde. Welk teckelbaasje verras jij met dit unieke item voor in het interieur?

IMG 0407

Diverse soorten: vanaf € 15.95 (incl. btw)
https://www.kaartjefleur.nl/product/blikken-zittende-teckel-wit-blauw-rood/

Teckel webshop

Al onze teckel cadeautjes shop je veilig en snel online in onze webshop. Wij verzenden je pakket altijd binnen 24 uur. Zo heb je jouw cadeautje snel in huis!

Teckelwinkel Wassenaar

Zin om lekker rond te komen neuzen en alle teckel spullen met eigen ogen te komen bekijken? Kom je teckel cadeautjes shoppen in onze teckelwinkel in Wassenaar. Let op: wij werken alleen op afspraak!

Laat een reactie achter